Unika idéer till studentflak

Ska du snart ta studenten eller är det någon i din familj som snart ska fira sin stora dag? Studenten är en stor häftig ritual som markerar slutet på en era och början på en annan. Läs mer om idéer för studentflak och firande här.

Fira riktigt ordentligt

När det väl är dags att ta studenten har tolv års skolgång passerat och förmodligen är själva studenten runt 18, 19 år. Denna dag markerar inte bara slutet på en lång utbildning, det är även en markör för vuxenlivet eftersom personen ofta blir myndig strax innan studenten. Ska du själv ta studenten och vill ha ett coolt unikt studentflak? Se till att fira ordentligt med inhyrd DJ som pumpar ut riktigt hög musik så att alla runtom märker att detta är något alldeles extra.

Friends with books on the rooftop having fun

Friends with books on the rooftop having fun

Gör flaket speciellt

Studentflak brukar traditionellt utsmyckas för att sticka ut från mängden. Ofta pryds sidorna med ett budskap eller flera, som ofta har en retsam ton eller är någon form av ordvits. Dessa ord brukar målas upp på stora lakan som sedan fästs vid flaket, men en idé är att istället skriva meddelandet i ljus med hjälp av olika ljusslingor. Se till att slingorna är tåliga för utomhusbruk och koppla in dem i ett förstärkt uttag i lastbilen, så kommer du och din klass gå en lysande väg till mötes.

Skapa rätt stämning

Hur gör man mer för att skapa rätt stämning på flaket? Förutom att smycka ert studentflak riktigt ordentligt kan ni även välja att hyra in en DJ som spelar låtar som ni har valt ut på förhand. Varför inte skapa en särskild spellista från klassen med alla era favoriter? Det kan verkligen förhöja stämningen att ha ordentligt tryck i musiken och kunna önska låtar som mixas fram på ett professionellt sätt. Med Amok hittar du det perfekta studentflaket för din fest.

Skaffa coola extraeffekter

För att göra stunden på ert studentflak extra minnesvärt är det riktigt coolt och inspirerande att blåsa såpbubblor eller till och med ha ett löddrigt skumparty i mindre format. Tiden på flaket är en fest och det ska verkligen märkas. Eftersom det inte finns jättemycket yta att vara på är det bra att hitta på aktiviteter som går att göra där man står, särskilt eftersom man inte vill röra sig runt för mycket på en lastbil som är i trafiken.

Framtiden är nära

Det är lätt att förstå att många längtar efter studenten och inte minst efter att få gå upp på sitt studentflak. Efter långa år på gymnasiet är det skönt att äntligen få ett andrum och fundera på vad nästa steg i livet är. Men innan dess ska det firas ordentligt. Många studentvisor och ramsor är vanliga bland flera avgångsklasser men för att göra er klass riktigt speciell kan ni komma på en egen. Det kommer verkligen bli ett minne för livet.

Gör studenten minnesvärd

Vissa stunder i livet är värt att investera lite extra i, både när det gäller tid, pengar och energi. För att få det studentfirande ni alltid har drömt om är rätt studentflak avgörande. Lek loss med idéerna ovan eller kom på egna, er bästa tid är nu!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *