Anordna konferens på en kryssning

 

Om du vill anordna en konferens på ett annorlunda sätt finns det alternativ att välja på. Ett sätt att göra konferensen lite roligare är att förflytta den till ett kryssningsfartyg. Det finns flera rederier som erbjuder sina kunder chansen att anordna en konferens ute på öppet hav. Då anger du bara hur många personer som kommer att besöka konferensen samt vilka andra preferenser du har, så anpassas förutsättningarna till dina villkor. Det betyder att du kan få ut lika mycket – om inte mer – av en konferens till havs jämfört med i en vanlig lokal på fasta land.

En fördel med att anordna konferensen på kryroslagenadventure.sessning är att du förenar nytta med nöje för deltagarna. Medan vanliga konferenser lätt blir rutin och saknar en verklig spets är fartygskonferensen definitivt något som deltagarna kommer att minnas. Med en vacker utsikt blir fikapauserna ännu trevligare och ni kan låta de nya intrycken sjunka in. Nöjda deltagare är en förutsättning för varje lyckad konferens. Därför gynnar det dig som arrangör att få de bästa förutsättningarna för en trevlig dag. Chanserna ökar väsentligt om du arrangerar konferensen i en trevlig miljö och låter dina deltagare få umgås med varandra på ett kravlöst sätt ombord.

Le_Boreal--Ystad-2015Det finns också flera praktiska fördelar med att arrangera en konferens på ett kryssningsfartyg. Här finns det gedigen kompetens när det gäller catering. Eftersom de flesta kryssningarna serverar hundratals människor dagligen är det enkelt för er som grupp att få mat av hög kvalitet. Det innebär också att ni kan komma med önskemål när det gäller allergier eller speciella maträtter. Många rederier erbjuder en stor flexibilitet och låter er gärna vara med och utforma menyn med era kriterier i åtanke.

När du låter konferensdeltagarna umgås med varandra på däck är chansen större att de får ett utbyte av idéer och tankar – och det är ändå en huvudaspekt av konferensens syfte. På en kryssning är det enkelt att mingla och prata en stund utan distraktioner. Du som arrangör vet också att alla deltagare kommer att stanna under hela konferensen, vilket gör det enklare att planera aktiviteter och gruppövningar liksom föreläsningar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *