Hitta jobb vid mässor och konferenser

Vid en mässa eller en konferens krävs det många olika typer av anställda. Förutom organisatörerna behövs också duktiga säljare och marknadsförare, experter inom olika områden, talare och serveringspersonal. För den som arbetar på evenemangen är det en rolig men också krävande upplevelse och ett fantastiskt tillfälle att knyta bra kontakter.

Genom att söka online kan du hitta lediga jobb i Stockholm där dina kunskaper inom olika områden kan bli högt uppskattade och bidra till att nästa konferens eller mässa blir extra lyckad. Förutom det du är utbildad till eller har erfarenhet av är det också viktigt att du är flexibel, ambitiös och serviceinriktad om du vill jobba på ett event.

Marknadsföring och säljkunskaper

Medan en konferens ofta är inriktad på en särskild bransch och enskilda företag är en mässa ett stort event där både klienter och konkurrenter möts. Här är ett gyllene tillfälle för duktiga marknadsförare och säljare att visa sin verksamhets bästa sidor och presentera saker som nya produkter, bra tjänster och intressanta koncept. Det krävs idéer och engagemang och här kan du som nyanställd bidra stort genom att komma med nya infallsvinklar eller tidigare erfarenheter.

IT, teknik och kundservice

Andra viktiga områden som behövs vid en konferens är IT-kunskaper, tekniska färdigheter och en bra kundservice att följa upp med. Det kan handla om att sätta upp en scen eller en monter med ljud och ljuseffekter eller att svara på frågor. Med ett bra teamwork kan konferensen bli både meningsfull och trevlig och mässan leda till en strålande framtid för alla parter.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *